Skip navigation

Avon Connects

The Community for Women

414,443 Views 2,932 Replies Last post: May 20, 2012 5:23 PM by petria56 RSS Branched to a new discussion. 1 2 3 ... 196 Previous Next
tinutza27 Master 8,303 posts since
Oct 5, 2010
Currently Being Moderated

Feb 21, 2011 3:06 PM

Va plac posetele?

Poseta este un fel de armura pentru orice femeie, fiind primul lucru  pe care il remarcam. Poseta spune multe despre modul de viata, gusturi  si personalitate. Asadar, nu ai dreptul sa gresesti. Urmeaza sfaturile  noastre pentru a-ti alege bine poseta, in orice situatie!

Culoarea si imprimeurile posetei

Negrul este culoarea sigurantei, deoarece aceasta nuanta este  potrivita in orice situatie. Culorile releva personalitati puternice,  crocodilul este semn de lux, nylonul pune accent pe latura practica,  imprimeurile animale semnaleaza dorinta de a fi remarcata, motivele de  dimensiuni reduse sunt semne de delicatete, plicurile de feminitate, iar  ghiozdanele mizeaza pe simplitate.

Calitatea posetei

Nu toate posetele au aceeasi calitate, iar daca doresti sa ai in  garderoba ta toate posetele clasice, ar fi bine sa mizezi pe calitate.  Investeste intr-un model bun din fiecare categorie. Verifica dublurile,  cusaturile, buzunarele, fermoarele, pielea trebuie sa fie supla la  atingere. Poti ceda tentatiilor modei si sa-ti cumperi posete fantezie  nu foarte scumpe, insa pentru colectia ta de clasice, achizitioneaza-ti  cele mai de calitate modele din cele 5 mari categorii: traista, plicul,  poseta Kelly, ghiozdanul si geanta de voiaj. 

Traista
Posete - povestile lor

• Caracteristici: ea isi trage numele din sacul facut din tesut  grosier, pe care calugarii il aruncau pe umeri cand plecau la drum.  Traista este o poseta moale, incapatoare, ideala pentru o tinuta comoda.  Cel mai adesea in forma de banana, traista se face astazi din piele  moale sau din piele intoarsa, dar si din catifea. Cureaua de umar este  scurta si din acelasi material ca si poseta. Asigura-te ca este  ajustabila. 

• Cum iti alegi traista? Verifica sa existe in interior un  buzunar inchis cu fermoar ca sa nu-ti pierzi telefonul mobil pe fundul  sacului!

Plicul
    Posete - povestile lor
  • Caracteristici: cand tii un plic in mana esti eleganta si  extrem de feminina. Aceasta este poseta potrivita pentru serile sic sau  pentru o intalnire romantica. In general, plicurile au un cadru metalic  cu un sistem de inchidere de tip portmoneu si un lantisor pe post de  curea de umar, care uneori se detaseaza. Marimea plicului este  variabila, insa de obicei sunt realizate pentru a fi tinute intr-o mana.  Intr-un plic incap: un ruj, cheile, mobilul si banii. 

• Cum iti alegi plicul? Cele mai clasice plicuri sunt din  satin negru, dar exista si unele pe care sunt cusute broderii si perle,  din matase cu motive multicolore, din piton sau crocodil. De asemenea,  cele din tesut metalizat sunt clasice. O poseta din material auriu va  merge la orice vestimentatie eleganta. 

Poseta Kelly
    Posete - povestile lor
  • Caracteristici: aceasta este o piesa in care merita sa  investesti. Veritabil talisman de moda, poseta Kelly este de o eleganta  atemporala, care te va insoti in orice ocazie. Creata de Hermes, poseta  isi datoreaza numele actritei printesa Grace Kelly, care o ridica la  rang de mit in 1956, intr-o poza publicata in Life Magazine. Zvonurile  spun ca printesa si-a ascuns sarcina in spatele unei posete Hermes. De  atunci, toate posetele stranse cu o curea sau lacat sunt numite Kelly,  chiar daca nu sunt marca Hermes. 

• Cum alegi poseta Kelly? Pentru aceasta poseta, nu exista  decat un singur cuvant de ordine: calitatea! Astfel vei fi sigura ca nu  vei da niciodata dovada de ***** gust. Alege o curea de dimensiuni  potrivite si ai grija: poseta Kelly nu se poarta pe umar!

Ghiozdanul
    Posete - povestile lor
  • Caracteristici: in timpul celui de-a II-lea Razboi Mondial,  femeile au luat cu asalt piata muncii si au renuntat la posetele lor  mici pentru a adopta genti mai mari si mai practice. Exista tot felul de  ghiozdane, care se inchid in general cu fermoare si au mai multe  buzunare. Ele se poarta pe spate sau pe umar. O variatiune a  ghiozdanului este sacosa. 

• Cum iti alegi ghiozdanul? Tine minte ca ghiozdanul nu este  geanta de voiaj, prin urmare alege-l intr-o marime rezonabila ca sa nu  semene a perna. 

Geanta de voiaj
    Posete - povestile lor
  • Caracteristici: indispensabila cand transporti multe  lucruri, ea are de obicei doua curele de umar. Ai nevoie de doua genti  de voiaj: una pentru timpul liber si alta pentru munca de zi cu zi.  Suficient de mare pentru a transporta dosare, reviste si chiar o pereche  de pantofi de schimb, genta de voiaj trebuie sa fie solida si  rezistenta. 

• Cum alegi geanta de voiaj? Ea se confectioneaza de obicei  din nylon waterproof, sau din piele neagra pentru versiunea office.  Asigura-te ca geanta are picioruse din metal pentru a proteja tesatura  sau pielea. Curelele trebuie sa fie suficient de lungi pentru a permite  purtarea gentii pe umar, peste o haina groasa, fara sa deranjeze la  maneci. 

lumynyta Master 5,830 posts since
    Aug 20, 2010
    2. Oct 13, 2010 3:39 PM in response to: tinutza27
    Va plac posetele?

Foarte mult!!! Am o colectie impresionanta de posete spre disperare sotului meu care vesnic se loveste de ele in debara si nu ma dau la o parte sa-mi cumpar tot timpul una noua,imi plac in special  posetele mari

cristinacraciun Mediu 133 posts since
    Aug 20, 2010
    3. Oct 13, 2010 4:03 PM in response to: tinutza27
    Va plac posetele?

ce frumoase sunt:)si mie imi plac foarte mult

mihaelar Mediu 305 posts since
    Aug 20, 2010
    4. Oct 13, 2010 4:09 PM in response to: tinutza27
    Va plac posetele?

DA ,din pacate am putine (de la AVON),dar promit ca voi recupera cat mai curand

stefand1956 Master 17,665 posts since
    Aug 20, 2010
    5. Oct 13, 2010 5:40 PM in response to: tinutza27
    Va plac posetele?

Nu am o astfel de obsesie,eu nu pastrez gentile,cand ma plictisesc sau nu le mai port le fac cadousau le trimit la mama la tara sa le dea ea la cine vrea.

nico-lusya Mediu 198 posts since
    Aug 20, 2010
    6. Oct 13, 2010 9:47 PM in response to: stefand1956
    Va plac posetele?

si eu la fel

Expert 2,089 posts since
    Aug 22, 2010
    8. Oct 14, 2010 1:59 AM in response to: tinutza27
    Va plac posetele?

Chiar ca ai o colectie!!!

Expert 2,089 posts since
    Aug 22, 2010
    9. Oct 14, 2010 2:01 AM in response to: tinutza27
    Va plac posetele?

Ai dreptate, cadourile se pastreza chiar daca nu ti se potrivesc...Mai ales daca sunt primite de la cineva drag.

Expert 2,089 posts since
    Aug 22, 2010
    10. Oct 14, 2010 2:04 AM in response to: tinutza27
    Va plac posetele?

Si mie imi plac foarte mult posetele...Nu am insa o colectie chiar asa de mare ca a Tinei. In general am posete mari, incapatoare si numai 3 plicuri, pentru ocazie...Am impresia ca gentile mici nu mi se potrivesc!

ela29 Membru nou 8 posts since
    Oct 8, 2010
    13. Oct 14, 2010 2:10 PM in response to: tinutza27
    Va plac posetele?

da imi plac posetele chiar daca nu am multe

Tina ai o adevarata colectie 

Go to original post 1 2 3 ... 196 Previous Next

Actions

More Like This

• Retrieving data ...

Bookmarked By (4)