De pe la sfarsitul lui octombrie si pana vine martisorul, vremea rece nu prea-ti mai da voie sa te plimbi agale prin parcuri, sa faci jogging sau sa te dai cu rolele. Adio picnicuri in natura, drumetii la munte, ca sa nu mai zic de balaceala din piscine. Intotdeauna la venirea frigului trebuie sa ai o strategie de „supravietuire“ peste iarna, un plan cu activitati de interior care sa transforme timpul petrecut alaturi de cei dragi in momente vesele si pline de amuzament.
Jocuri
De la Monopoly sau Scrabble la jocuri de carti, astfel de activitati pot fi o modalitate placuta de a incheia o seara din timpul saptamanii. Poti sa organizezi competitii intre familia ta si altele, cu finale in week-end. Asa te intalnesti si cu prieteni dragi si nici nu dai voie plictiselii sa se instaleze.
Filme si seriale
Poti sa-ti transformi livingul intr-un adevarat cinematograf in serile lungi de iarna. E momentul in care poti viziona filme pe care n-ai apucat sa le vezi, unele pe care iti doresti de mult sa le revezi sau episoade din seriale spumoase de comedie. Si daca nu cadeti de acord asupra filmului, puteti face seri dedicate: lunea comedii, martea drame si miercurea seara de thriller. Puteti chiar sa jucati anumite jocuri, iar castigatorul sa aleaga filmul serii.
Gatiti impreuna
Alegeti un fel de mancare pe care nu l-ati mai incercat si incearca sa implici toata familia in realizarea lui. De la cei mici care pot spala legumele, pana la sotul tau care-si poate arata maiestria culinara (daca ii place domeniul) in gasirea unor ingrediente surpriza.
Planificati vacanta de vara
Cred ca serile friguroase sunt un moment minunat pentru a cauta destinatii exotice, locuri insorite pentru vacanta de vara… sau chiar de inceput de an. Mai ales ca vei gasi oferte mult mai bune. Nu-ti ramane decat sa-ti consulti familia, sa tii cont de doleante, buget si… sa alegi locul de vis.
Suna-ti prietenii
Daca toata vara ai fost prea ocupata cu escapadele la mare sau serile lungi petrecute la terase, acum ai tot timpul sa-ti suni rudele si prietenii cu care nu apuci sa vorbesti prea des. Le vei face si lor o bucurie, plus ca iti vei aminti sentimente de apartenenta la grupuri de care, poate, uitasesi.
stau langa semineu, beau un cei cald si jucam Nu te supara frate cu fetita mea
Cum se joaca Nu te supara?
Suna feeric ![]()
Se joaca 3 sau 4 persoane. Dai cu zarul, pasesti in diferite casute, trebuie sa ajungi in casa ta cu cele 4 papuse, ca sa castigi. dar jocul nu depinde in totalitate de tine, pt. ca oricare alt jucator te poate da afara dintr-o casuta daca a dat acelasi numar cu zarul, unde te afli tu. De aceea se numeste Nu te supara frate.
Cat demult ma jucam si eu Nu te supara frate cand fetele imi erau mici...acum numai am cu cine ...![]()
Mie asa de dor mi s-a facut de Monopoly, scriind la textul asta....
![]()
Jucam cand eram copiii in scara de bloc. Puneam cate o pernita sub fund si dadeam cu zarul toata ziulica. Asa am invatat eu romaneste si copiii romani ungureste. ![]()
Ce imi place jocul acesta
e exact pe gustul meu.
Teo,
eu cred ca ma duc sa imi cumpar unul chiar acum. Ca prea am chef
Oare nu exista Monopoly online sa putem juca in grup? ![]()
ar fii o idee. daca gasesti tu sa ne inviti si pe noi ![]()
da,ca vreau sa-nvat si eu
chiar ar fi foarte tare sa jucam monopoly online
si mie cand am citit textul mi s a facut dor de monopoly. jucam cu sora mea si prietenii nostrii. o sa reluam activitatea cu ocazia asta. ![]()
ce fac? sint obligata sa merg la servici ,doar imi intretin copiii ,sa impart brosuri avon sa adun comenzi ,iar seara gatesc ,fac o baie si pic moarta de somn ,nu mai am timp de nimic eventual duminica de un remi![]()
fetita mea abia asteapta vacanta de iarna ca sa jucam Monopoly (de "ala mare", ca e si o varianta pentru copii), dureaza mult si de aceea nu prea jucam; dar acum, duminica, jucam Blanko (un fel de Scrable) si macaua (care nu mai stiam cum se joaca dar am gasit pe net)
Imi place sa ma joc si Monopoly ...ce demult nu am jucat...
eu as juca un scrable... nu am jucat niciodata , dar nici nu prea am cu cine... prea multa lume ocupata ![]()