În 2002 am promis să luptăm împotriva cancerului la sân, a ignoranţei şi a prejudecăţilor. Am promis să luptăm pentru viaţă şi ne-am respectat angajamentul. Mărturie stau cei 10 ani de activitate, donaţiile realizate an de an, voluntarii care s-au implicat alături de noi şi miile de femei care au beneficiat de ajutorul nostru.
Împreună am făcut posibilă dotarea cu echipament de ultimă generaţie a centrelor oncologice din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Craiova. Valoarea totală a donaţiilor Avon Campania pentru Sănătatea Sânilor depăşeşte 2 milioane de dolari.
Suntem încântaţi că odată cu această aniversare lansăm primul produs local dedicat strângerii de fonduri, Cerceii “Fundiţa Promisiunii” şi anunţăm prima Ambasadoare Avon România Campania pentru Sănătatea Sânilor, Andreea Marin Bănică, cea care va fi şi imaginea acestui produs şi a campaniei de-a lungul acestui an.
“Viaţa este frumoasă şi merită trăită frumos şi demn alături de cei dragi.
Cancerul la sân nu discriminează. Vreau ca femeile din România să fie conştiente că i se poate întâmpla oricui şi că un simplu control le poate salva viaţa. Promite-ţi ţie şi celor dragi că vei merge să afli că eşti bine! O promisiune poate învinge ignoranţa şi prejudecăţile. Achiziţionează oricare dintre produsele cu fundiţă roz şi contribuie la strângerea de fonduri.
Că să putem ajuta, avem nevoie de ajutorul vostru”, Andreea Marin Bănică- Ambasadoare AVON România Campania pentru sănătatea sânilor."
Felicitari !!!...![]()
Dragă Avon,
Sunt foarte recunoscătoare că acum 10 ani ați făcut această promisiune. Sunt sigură că ați reușit să salvați multe vieți. Îmi place acestă campanie și o promovez decâte ori am ocazia.
Mă bucur că ați reușit să aduceți ca și Ambasador pe zâna surprizelor, care cu siguranță este implicată și sufletește.
;Mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru noi și LA MULȚI ANI ! ![]()
Felicitari pentru aceasta campanie impotriva cancerului la san,si eu o promovez de cate ori am ocazia
Felicitari!E minunat sa poti sa transmiti tuturor femeilor ca pe langa frumusete la fel de importanta e si sanatatea,am promis si imi voi respecta promisiunea si voi face tot ce imi sta in putere sa o transmit cat mai multor femei!
felicitari pentru aceasta campanie ...e ceva minunat pentru milioanele de femei care se lupta cu aceasta boala
Felicitari!Toata munca depusa in acesti 10 ani a fost facuta din suflet si asta se vede.Ma bucur ca fac parte din echipa de voluntari si sper sa ni se alature cat mai multe persoane.Felicitari Andreei pentru implicarea ei in aceasta campanie.
felicitari.!.![]()
Este frumos si minunat ceea ce reuseste sa faca Avon pentru femeile din Romania!!!Andreea Marin Banica este o
persoana deosebita si v-a avea un impact extraordinar implicarea ei in acest proiect
!!
Felicitari AVON ! Felicitari tuturor celor care se implica in aceste actiuni ![]()
-la cine te referi?fi mai explicita...nu se intelege nimic!!!
cred ca face misto!
Nu cred ca face misto. Cei de la RDigest, trimit tot felul de porcarii prin posta folosindu-se de imaginile unor vedete, etc.
felicitari pentru acesta campanie
Recomand oricarei femei peste 20 de ani sa-si faca o ecografie mamara pentru prima oara cat mai repede, dupa aceea la indicatia medicului. Cine spune: "Mie nu mi se poate intampla, n-am avut cazuri in familie" greseste profund. Oricui i se poate intampla. Cancerul de san se vindeca mai usor daca e descoperit in stadii incipiente. Daca mergeti, de curiozitate, intr-o zi de dimineata la IOB, in special martea, cand consulta prof Blidaru o sa-ntelegeti mai bine importanta acestei campanii sustinute de Avon. Va doresc multa sanatate!
Ca fapt divers...tatal meu tocmai s-a operat de cancer la san.
Deci nu numai femeile au de suferit din cauza acestei afectiuni